View Single Post
Vechi 14.11.2012, 20:25:30
Sergiu_B
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
se distinge din cuvintele dvs. o răzvrătire împotriva lui Dumnezeu!! și până să vedeți care și cum e cu dacă și cu parcă, aveți în vedere păcatul mândriei din pricina căruia a căzut unul dintre cei mai de seamă arhangheli din Rai.

copiii avortați nu merg in Rai - Sufletele copiilor avortati stau intr-un loc unde nu este nici intuneric, nici lumina. Nici nu se bucura, nici nu se chinuiesc. Si ei striga la Dumnezeu: “Doamne, pentru ce suntem noi lipsiti de bucuria fetei Tale, caci noi nu am vazut lumina soarelui, nu am vazut frumusetile din aceasta lume si nici nu am facut vreun pacat?” Si atunci glasul lor se ridica la Dumnezeu, iar Dumnezeu va cere sufletele lor din mana mamelor ucigase. Iar parintii care au omorat copiii in pantece, daca fac canon, ii elibereaza pe copiii lor din acea stare. http://www.provitatargujiu.ro/archives/tag/mantuire

unii oameni nu pot crede că Hristos prin jertfa SA le-a luat păcatele, a plătit pentru ei!! spun că nu le trebuie țap ispășitor! dar ei sunt orbi, orbiți de sclipirea acestei lumi de tinichea. e ca și cum ai sta lângă izvor și ai muri de sete.... ești botezat în dreapta credință ortho - drept, corect; doxa - slăvire și umblii bezmetic...
nu căutați adevărul în rațiunea obtuză, ci în inima curată și duh drept innoit intru cele dinlauntru . vedeți că e foarte periculoasă interpretarea dreptății lui Dumnezeu după ce-l de-al șaselea simț al omului - Rațiunea!! Mare atenție!
spune-mi te rog, din care cuvinte ale mele ai "citit" tu ca sunt un razvratit impotriva lui Dumnezeu?
Reply With Quote