Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Vorbești în neștiință de cauză. Orice boală fi tratată cu "ierburi", căci ierburile ți le-a lăsat Dumnezeu, nu le-am inventat eu.
|
Trateaza-te cu ele! Si eu ma tratez cu ele... dar sincer... o raceala cu umflarea gatului nu am putut sa o tratez timp de 20 zile cu usuroi si ceaiuri care de obicei ma ajutau (ceaiul de cimbru cu multa miere si lamaie de exemplu + cateva amestecuri experimentale tari de ceaiuri)...
cu antibiotice am scapat de boala in 3 zile (am continuat tratamentul inca doua zile pentru a preveni aparitia unei boli rezistente la antibiotice).
Eu am facut vaccinul impotriva hepatitei B si nu am devenit retardat, impotent sau mai stiu eu ce! Antiecumenism sustinea ca de prin anii 50 sunt "experimente" malefice cu vaccinuri... eu am facut vaccinul acum cativa ani... deci trebuia (daca vaccinurile sunt chiar atat de rele) se fiu "legumificat"!
Citat:
Dacă ai avea o viață echilibrată nu ai cunoaște boala (hepatita B), noi ne îmbolăvim tocmai pentru că nu facem lucrurile corect față de Dumnezeu și față de noi înșine.
|
Nu am ce sa contest aici decat ca nu pot controla unele lucruri cum ar fi riscul de a lua hepatita B de la un cabinet stomatologic.
Citat:
Hai să văd ce poți?
|
Nu ma pun cu tine... fac ce pot pentru prevenirea intoxicarii oamenilor... intr-o tara care este pe ultimul loc la testul PISA in Europa si care are cei mai multi oameni care cred ca Soarele se invarteste in jurul Pamantului! Nu imi arat fortele cu tine.
Citat:
Cine a făcut lista asta? Un adept al medicamentelor? Ce informații avem legate de cei care au renunțat la tratamentele medicamentoase, ce tratamente pe bază de ierburi au urmat? Crezi că toți care se dau drept tămăduitori cu ajutorul plantelor, sunt și apți să ajute?
|
Nu m-am informat in privinta celor care au facut lista stiu doar ca acea lista reprezinta o colectie de link-uri cu explicatii alaturate care trimit spre niste pagini de stiri. Acele cazuri au fost mediatizate candva iar acel site le aduna la un loc.
Aici este o lista cu toate pericolel pseodomedicale:
http://whatstheharm.net/index.html
Eu ti-am dat doar link-ul care arata "limitele" tratamentelor dupa ureche prin plante (sunt si alte tratamente dupa ureche) mai ales cele acordate de persoane nepregatite!