View Single Post
Vechi 14.11.2012, 22:29:36
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Religia: Ortodox
Citat:
În prealabil postat de Sergiu_B Vezi mesajul
spune-mi te rog, din care cuvinte ale mele ai "citit" tu ca sunt un razvratit impotriva lui Dumnezeu?
din insasi bravada afirmatiei: "atunci eu nu vreau sa merg in Rai. Mai bine ma duc in Iad cu aceste suflete, mearga altii in Rai. N-as putea sa il mai iubesc pe Dumnezeu"!!!

consideri ca esti nedreptatit pentru niscai "amanunte" pe care Dumnezeu le vede ca fiind pacate si te minti crezand ca te poti descurca si fara EL. la credinta adevarata ajungi cand numesti pacatul pacat! cand aventurii amoroase ii spui curvie, cand adulterul nu-l maschezi sub forma lipsei de compatibilitate, cand nu-i mai spui minciunii abilitate si cand nu-ti mai justifici egoismul si recunosti ca esti propriul tau dumnezeu!

se stie ca atat raiul cat si iadul sunt locuri unde sufletele stau temporar pana la Judecata Universala, cand are loc Invierea si cand dreptii mostenesc Imparatia Cerurilor iar ceilalti... intunericul cel mai din afara (fereste-ne Doamne!), motiv pentru care e prematur sa ne pronuntam asupra locului de destinatie al fiecarui suflet, cata vreme abia ne putem indrepta propria stare!

cat priveste invitatia la prajitura, aceasta nu se obtine cu paru'. daca macar nu exista atitudinea prietenoasa pentru ca atmosfera in timpul mesei sa fie relaxata, atunci cauta sa fii util prepararii ei ;P altfel ce merit ai avea?

poate ar trebui sa urmezi "sfatul" lui Unnoom, cu exceptia mentiunii "ortodoxia merita inteleasa", pentru ca ortodoxia daca nu e traita .... omul ramane un biet animal rational si vorbitor, care vine de nicaieri si merge spre nicaieri... ne-o spune un mare traitor ortodox!!
si nu confunda omul religios cu omul credincios!!! pentru ca:
Religia transformă poporul într-o masă de oameni culți. Între un laureat al premiului Nobel care nu s-a idiotizat complet și a rămas religios și un țăran analfabet nu există nici o diferență.... zice acelasi mare traitor al Ortodoxiei, Petre Tutea!!

mult spor si curaj pe calea ghimpata a Mantuirii! :)
Reply With Quote