Citat:
În prealabil postat de UNNOOM
Trateaza-te cu ele! Si eu ma tratez cu ele... dar sincer... o raceala cu umflarea gatului nu am putut sa o tratez timp de 20 zile cu usuroi si ceaiuri care de obicei ma ajutau (ceaiul de cimbru cu multa miere si lamaie de exemplu + cateva amestecuri experimentale tari de ceaiuri)... cu antibiotice am scapat de boala in 3 zile (am continuat tratamentul inca doua zile pentru a preveni aparitia unei boli rezistente la antibiotice).
|
Amice, cred că nu ne înțelegem. Nu te-ai fi îmbolnăvit, dacă aveai un sistem imunitar puternic. Și acum să-ți dau niște referințe mai bune: cătină și nu lămâie (cătina conține de 12 ori mai multă vit C decât lămâia), miere cu scorțișoară, ceai: de galbenele, soc, patlagina, scai vânăt, coada soricelului, Echinaceea - 3 pastile/zi, Urinal - sub forma de pastile. Aceatea nu au efect în cazul unei alimentații defectuoase...Deci nu e suficient să iei niște ceaiuri și tu să-i dai cu halca de carne. Un tratament pe bază de plante, naturist are efect când ești pregătit pentru acest tip de tratament, nu oricând. De asta în cazul tău a funcțonat antibioticul, care de fapt per asamblu ți-a scăzut imunitatea.
Citat:
În prealabil postat de UNNOOM
Eu ti-am dat doar link-ul care arata "limitele" tratamentelor dupa ureche prin plante (sunt si alte tratamente dupa ureche) mai ales cele acordate de persoane nepregatite!
|
Dragule, nimeni nu vorbește de tratamentele după ureche prin plante, sper că poți conștientiza acest lucru. Deci vezi cât de superficial ai tratat această listă? Deci nu te mira că s-ar putea să fi tu cel care intoxici oamenii cu informații.