View Single Post
Vechi 14.11.2012, 22:57:37
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de UNNOOM Vezi mesajul
Trateaza-te cu ele! Si eu ma tratez cu ele... dar sincer... o raceala cu umflarea gatului nu am putut sa o tratez timp de 20 zile cu usuroi si ceaiuri care de obicei ma ajutau (ceaiul de cimbru cu multa miere si lamaie de exemplu + cateva amestecuri experimentale tari de ceaiuri)... cu antibiotice am scapat de boala in 3 zile (am continuat tratamentul inca doua zile pentru a preveni aparitia unei boli rezistente la antibiotice).
Amice, cred că nu ne înțelegem. Nu te-ai fi îmbolnăvit, dacă aveai un sistem imunitar puternic. Și acum să-ți dau niște referințe mai bune: cătină și nu lămâie (cătina conține de 12 ori mai multă vit C decât lămâia), miere cu scorțișoară, ceai: de galbenele, soc, patlagina, scai vânăt, coada soricelului, Echinaceea - 3 pastile/zi, Urinal - sub forma de pastile. Aceatea nu au efect în cazul unei alimentații defectuoase...Deci nu e suficient să iei niște ceaiuri și tu să-i dai cu halca de carne. Un tratament pe bază de plante, naturist are efect când ești pregătit pentru acest tip de tratament, nu oricând. De asta în cazul tău a funcțonat antibioticul, care de fapt per asamblu ți-a scăzut imunitatea.

Citat:
În prealabil postat de UNNOOM Vezi mesajul
Eu ti-am dat doar link-ul care arata "limitele" tratamentelor dupa ureche prin plante (sunt si alte tratamente dupa ureche) mai ales cele acordate de persoane nepregatite!
Dragule, nimeni nu vorbește de tratamentele după ureche prin plante, sper că poți conștientiza acest lucru. Deci vezi cât de superficial ai tratat această listă? Deci nu te mira că s-ar putea să fi tu cel care intoxici oamenii cu informații.
Reply With Quote