Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Vorbești în neștiință de cauză. Orice boală fi tratată cu "ierburi", căci ierburile ți le-a lăsat Dumnezeu, nu le-am inventat eu. Medicamentele și vaccinurile sunt o invenție a omului. A nu se înțelege greșit că doctorii nu-și au rolul lor. Dacă ai avea o viață echilibrată nu ai cunoaște boala (hepatita B), noi ne îmbolăvim tocmai pentru că nu facem lucrurile corect față de Dumnezeu și față de noi înșine. Trupul este templu al Duhului Sfânt (sau ar trebui să fie), păi cum îl facem noi templu? Hai să văd ce poți?
|
bine, numeste iarba anti-rabie, sau spune mie ce ceai sa imi bage in perfuzie cand fac septicemie. Si asta ca ne imbolnavim ca nu ascultam de Dumnezeu e o prostie teologica. Ne imbolnavim fiindca avem o natura corupta, nu fiindca suntem rai. Si daca ne imbolnavim, stie Dumnezeu de ce ne-am imbolnavit, si pe termen ne ajutam sa ne mantuim acest lucru, dar asta nu inseamna ca i-a pedepsit Dumnezeu. Ca si sfintii se imbolnavesc, iar cu tot sistemul lor imunitar, daca prindeai o pneumonie mai nasola inainte mureai, iar speranta de viata era mai mica.