View Single Post
Vechi 15.11.2012, 09:13:10
UNNOOM
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Amice, cred că nu ne înțelegem. Nu te-ai fi îmbolnăvit, dacă aveai un sistem imunitar puternic. Și acum să-ți dau niște referințe mai bune: cătină și nu lămâie (cătina conține de 12 ori mai multă vit C decât lămâia), miere cu scorțișoară, ceai: de galbenele, soc, patlagina, scai vânăt, coada soricelului, Echinaceea - 3 pastile/zi, Urinal - sub forma de pastile. Aceatea nu au efect în cazul unei alimentații defectuoase...Deci nu e suficient să iei niște ceaiuri și tu să-i dai cu halca de carne. Un tratament pe bază de plante, naturist are efect când ești pregătit pentru acest tip de tratament, nu oricând. De asta în cazul tău a funcțonat antibioticul, care de fapt per asamblu ți-a scăzut imunitatea.

Ai dat cu bata in balta de 3 ori intr-o postare!
1. Formularea "sistem imunitar puternic" este o eroare. Sitemul imunitar este complex... nu este atat de simplu incat sa-l poti intari sau slabi cum ai chef (totusi este evident ca are nevoie de sumbstante -vitamine, minerale, etc. -pentru buna lui functionare, nu pentru intarirea lui).

Sincer sa fiu... nu-mi doresc un sistem imunitar puternic fiindca atunci o sa am boli autoimune... care sunt nasoale rau de tot (cunosc destui oameni cu alergii urate).

Ia uitate putin aici si vezi cat de complex este sitemul imunitar:
http://www.scientia.ro/biologie/37-c...-imunitar.html

2. Vitamina C este un mit bine umflat de reclame! Ai nevoie de vitamina C pentru procesele organismului... dar e inutil sa ai vitamina C mai mult decat ai nevoie... este egal cu 0 (poate pe fumatori ii ajuta ceva mai multa vitamina C).

3. Echinaceea este cea mai mare tzeapa! Studiile stiintifice nu sunt concludente... doar unul (din cate tin minte de pe vremea cand ma interesa subiectul... dar poate ma insel) a confirmat ca ar avea o influenta pozitiva de doar 2% in prevenirea unor/unei (nu mai stiu exact) boli.

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Aceatea nu au efect în cazul unei alimentații defectuoase...
Bingo! Ai inceput sa gandesti... Vreau sa te anunt ca doar o alimentatie echilibrata e suficienta pentru a preveni o gramada de boli si a ajuta organismul pentru a se vindeca... Asa numitele "remedii minune" de multe ori sunt efeciente doar cu alimentatie echilibrata fiindca doar alimentatia functioneaza si nu acele remedii!

Cei care vand astfel de remedii nu fac altceva decat sa colecteze taxa pe prostie... si fac un lucru bun fiindca ne arata cine este prost si cumpara astfel de "minuni" pentru a ne pune mintea cu el! Astia care vand astfel de "minuni" au tot interesul sa arunce cu noroi in medicina!

Last edited by UNNOOM; 15.11.2012 at 09:17:33.
Reply With Quote