View Single Post
Vechi 16.11.2012, 12:10:21
andrei13 andrei13 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.02.2011
Smile Doamne Ajuta !

Citat:
În prealabil postat de Narcisa Vezi mesajul
pai de cativa ani as putea spune ca am aceata idee,si am doar 19 ani,era altfel,acum inteleg f bn dc e buna acea inocenta a copilariei cand pur si simplu crezi,e mult mai usor de crezut,pa masura ce cresti apar intrebarile fara raspuns care fac sa dispara credinta.
Sa sti ca acest gand pe care al ai tu nu al are orisicine,uite ce spune un calugar de la lavra pecerska.
Cine vine la Manastire pentru a scapa de ispite mai mari ispite va avea
Cine vine la Manastire pentru a scapa de necazuri mai mari necazuri va avea
uite eu te sfatuiesc sa te duci la un awa parinte induhovnicit cum ar fi parintele ioan de la manastirea sihastria rarau,parintele ciprian de la sihastria...si sa zici aceasta rugaciune scurta in minte doamne Iisuse Hristoase vorbeste tu prin gura acestui parinte si dami raspunsu incotro sa o iau
te mai indemn sa nu mai deschizi asemenea topicuri si sa nu mai spui in viata ta ce vrei sa faci mai ales ca vrei sa mergi la manastire deoarece parintele Arsenie Boca zice foarte frumos asa Diavolul stie doar ce vorbesti nu si ce gandesti.
Maica domnului sa te lumineze !
Uite eu am varsta de 21 de ani si sunt din Bucuresti daca doresti poti merge cu mine la niste parinti foarte buni nu vreau sa-i nominalizez

Last edited by andrei13; 16.11.2012 at 12:13:38.
Reply With Quote