View Single Post
Vechi 29.10.2007, 09:46:05
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

domnule veliur, poi mergi la cea mai apropiata biserica de unde locuieshti, daca ai dureri de inima shi conshtiintza sau ai inceput sa-tzi aminteshti cu durere spurcaciunile nespovedite, shi acolo te apropii de un preot shi il rogi sa-tzi spuna cand putzi sa vi la spovedit, linishtit, dar vezi ca in ziua aia trebuie sa nu maninci shi sa bei nimic... shi s-ar putea sa nu te impartasheasca shi sa-tzi dea canon lung shi greu, dar daca ai mai fost inseamna ca shti cum este shi te-ai delasat... dar daca ai mintzit data trecuta inseamna ca te tzine Dumnezeu sub canon ca sa nu te apropii ca e foarte grav sa-l mintzi pe Dumnezeu la spovedanie... fiindca el te ashteapta ca un parinte milostiv iar dumneata vrei sa scapi shi sa-l insheli... dar Dumnezeu se indura de copii Sai shi nu trebuie sa-tzi fie rushine la spovedanie sau de asistentza din biserica, fiindca fiecare pacatuim, dar trebuie sa incepi cu pacatele pe care le consideri cele mai mari, shi pe alea pe care le-ai evitat in a le spune data trecuta, sau sa-tzi cumperi un indreptar de spovedanie cum am vazut ca exista pe undeva, asha cum am de gand sa fac shi eu, shi dupa ala sa ma duc sa ma spovedesc data viitoare, daca ajuta Dumnezeu sa ma duc cu inima franta shi duh umilit shi sa marturisesc cu sinceritate shi nu iar sa fac pe grozavul cu multzimea pacatelor mele cum mi se intampla mereu...???