Citat:
Īn prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia
O intrebare simpla: cei care sustin Pamintul fix si alte aiureli obscurantisto-mistice stiu matematica si fizica? Se pare ca nu. Ei bine, si daca o sa postez dovezi stiintifice, care infring paduchiosii de calugari care spun aberatii, sper sa va retrageti de pe forum.
neica nulitate, prezenta unora ca tine si ex-rockerul ala de popa in lumea teologiei este o insulta la adresa Universului. stii sa folosesti corect abacul, hirtia igienica, pasta de dinti, apa curenta si sapunul, sau sa iti imbraci singur hainele? eu am sentimentul ca nu, dar cine stie, poate ca zeul tau imaginar te ajuta...
|
Am o veste proasta pentru tine:
-Teoria Relativitatii confirmata de atatea sute de experimente nu este adevarata.
-Jupiter se invarte in jurul pamantului
-Biserica a avut dreptate in privinta lui Galileo...
-
Cei de la NASA au conspirat... asa aiurea, ca nu aveau o conspiratie mai buna, impreuna cu masonii si reptilienii. Ei sustin ca Pamantul se invarteste in jurul Soarelui. Conspiratia asta este atat de teribila incat pana si Uniunea Sovietica sustinea acelas lucru. Mai nou, si China, prin programul spatial, se alatura conspiratiei.