Citat:
Īn prealabil postat de UNNOOM
Am o veste proasta pentru tine:
-Teoria Relativitatii confirmata de atatea sute de experimente nu este adevarata.
-Jupiter se invarte in jurul pamantului
-Biserica a avut dreptate in privinta lui Galileo...
-Cei de la NASA au conspirat... asa aiurea, ca nu aveau o conspiratie mai buna, impreuna cu masonii si reptilienii. Ei sustin ca Pamantul se invarteste in jurul Soarelui. Conspiratia asta este atat de teribila incat pana si Uniunea Sovietica sustinea acelas lucru. Mai nou, si China, prin programul spatial, se alatura conspiratiei.
|
Ai uitat bubulii si insectoizii. Ai de i-au trimis pe unii sa creada in pamantu' central.
Serios, acum, e jalnic. Nu miaipostez pe topicul asta, unde se fac atacuri la persoane. Nu ca eu as fi ingeras. Insa in momentul in care esti atacat personal doar fiindca spui niste lucruri depreciative despre nivelul intelectual al unor oameni care nu stiau decit rugaciune si credeau ca a privi prin telescop e de la dracu', deja asta e balamuc tipic balcanic. Apreciez Sfintii, dar ideea de sfinti care resping cunoasterea imi evoca, aproape irezistibil, imaginea unor "sfinti de mucava ai aurolacului", un soi de nebuni asociali pentru Hristos (?!?!) si ma umplu de furie si sarcasm. Stiu ca suna blasfemic, dar nu ma pot abtine; Sfintii pe care ii cinstim si ii cunoastem nu sunt nici fanatici, nu atacau omul ci doctrina, si nici nu erau antisemiti, paseisti, sau altceva.
Ma retrag de pe forum. Am cerut deja stergerea contului.
Mi se rupe de parerea unora despre mine. Oricum nu dau doua parale pe adevarul mistic, indiferent la ce nivel. Eu pot primi un sut in fund de pe un forum, insa am ales sa plec cu fruntea sus.