Citat:
În prealabil postat de cod_gabriel
Citat:
În prealabil postat de vsovi
fiindca dupa inviera lui Iisus Nazarineanul din mortzi, Fiul Preasfintei fecioare Maria, nu mai este duhul lui Cristos sau Tristos ci Hristos fiindca a biruit, daca imi intzelegi jongleria de termeni din Numele lui Dumnezeu, caruia Ii se cuvine slava in veac.
|
Nu ti-o inteleg, poate o descifrezi ca sa stim toti ce ai vrut sa spui.
|
adica pana la inviere pe care noi nu o prea pretzuim fiindca avem falsa impresie a poveshtilor miraculoasa ce se putea invia din mortzi shi e chiar ushor acest lucru, deci pana atunci era in oameni Duhul Tristetzii chiar daca erau cu Dumnezeu cel din Treime era tristetzea mortzii shi a iadului, iar cat era Hristos inca in lume adica Cristos shi de unde ne vine shi noaua numele de Creshtini, aveam doar sperantza daca ne gandim la ucenici, adica Credintza dar odata ce a inviat shi s-a ridicat la ceruri shi a primit Imparatzia din mana Tatalui pentru mantuire lumii se numeshte Hristos fiindca este Capul Bisericii nu numai a celei pamantene luptatoare ci shi a celei cereshti Biruitoare... iar Ii, este ca el iubeshte pe totzi copiii lumii pe care vrea sa-i ridice sus din pacat ca sa stea in picioare shi la dreapta Lui cand va fi sa judece lumea...
acuma ai priceput jongleria din Numele Domnului?... zic shi eu jonglerie, dar este defapt o frumoasa scriere...:)
sau iar te-am suparat? fiindca Mirelat a sintetizat perfect cum stau lucrurile... eu n-am facut decat sa vorbesc prea mult, shi sa ma joc dea dialogul ... ca sa-tzi decodific Gabriele codul acesta, daca tot tzi-ai pus un astfel de nick, ce aminteshte de sfantul Arhanghel Gavril, bine vestitorul Domnului.