Citat:
În prealabil postat de vsovi
Citat:
În prealabil postat de cod_gabriel
Citat:
În prealabil postat de vsovi
sau iar te-am suparat? fiindca Mirelat a sintetizat perfect cum stau lucrurile... eu n-am facut decat sa vorbesc prea mult, shi sa ma joc dea dialogul
|
De ce sa ma superi?
Intr-adevar vorbesti (sau scrii) prea mult si mai ales fara noima, dar asta e spre paguba ta.
|
da, fara noima, fara judecata shi fara intzeles, shi scriu mult prea mult... pentru unii... ai dreptate, in schimba incerc sa nu dau citate, ca sa nu ma aflu ca sectantzii in a contrazice pe cineva cu citate exacte shi cu scripturile in fatza ci eventual doar a marturisi din ce stim din Duhul care de la botez se deslusheshte, sa scriu spre folosul cuiva... deshi citatele pe care le-a dat domnia ta, mie mi-au fost de un real folos, fiindca am mai priceput shi mi s-au mai descalcit, mi s-au clarificat unele eresuri pe care chiar daca nu le manifestam afara, se aflau inlauntru inimii mele... deci itzi multzumesc chiar daca m-ai facut mincinos, orb, in plus adica ai scris ca te adresezi doar altora in sensul ca n-ai cu cine discuta shi astfel ca sunt in plus la discutzie, shi mai ales ca ce scriu n-are logica shi contzinut adica este fara noima... deci nu ma supar shi te rog shi pe dumneata sa ma iertzi ca ti-am zis ca pui intrebari fariseice, adica viclene... nu e sufleteshte placut pentru nimeni sa ramai atat de mult timp suparat doar pentru ca am afirmat ca Mirelat a sintetizat cel mai bine...
poi a zis ceva de genul: ca in credintza creshtin-ortodoxa, este valabil shi VT dar shi NT iar acolo unde sunt nedeslushiri sau ceva ce ar putea parea contrar sau rauvoitor sau legi ale mortzii shi raului, atunci acolo primeaza Noul Testament...
cum trebuia sa pricep ce a sintetizat ea, pentru mine in mod perfect? nu astfel cum tzi-am prezentat pe o pagina intreaga de posturi?
intr-adevar te-am suparat, daca nu cumva eshti supart dumneata sha de felul domniei tale... dar asha suntem totzi... unii mai suparatzi (manioshi) ca altzii... ???
deci iarta-ma daca n-am rabdat suficient shi tzi-am raspuns iar...
|
Confunzi sinceritatea cu mania. Probabil nu esti invatat sa discuti sincer si coerent, cu argumente. Asta poate in mintea dumitale inseamna sectant. Nu stiu sa fii o autoritate bisericeasca atat de inalta incat sa primeze ce scrii domnia ta fata de ce scrie in Biblie. Asa ca ma iarta ca in continuare am sa raman la ce am inteles eu, pana vii cu argumente in loc de lozinci.
Ca sa vezi ce crima, am citit Biblia si mai am si tupeul sa incerc sa inteleg ceva din ea!
As mai avea destule sa scriu, dar ma gandesc sa nu fiu excesiv de sincer.