View Single Post
Vechi 19.11.2012, 09:49:41
MariaElena
Guest

Implicit Un singur Domn, o singura Credinta.....

Alin B"Increstinarea e un proces care va dura pana la Parusie."

Cred ca noi crestinii uitam un lucru esential: totul se face si se desface in Dumnezeu, pentru ca:
-un singur Domn, o singură Credință, un singur Botez (Ef. 4,5)
-Și alte oi am, care nu sunt din staulul acesta. Și pe acelea trebuie să le aduc; și glasul Mi-l vor auzi, și va fi o turmă și un păstor (Ioan 10,16)
-și nu numai pentru neam, ci și ca să adune întru una pe fiii lui Dumnezeu cei împrăștiați.(Ioan 11,52)
-ca să-i pregătească pe sfinți pentru lucrarea slujirii, spre zidirea trupului lui Hristos, (Ef.4,12)
-până ce toți vom ajunge la unitatea credinței și a cunoașterii Fiului lui Dumnezeu, la starea de bărbat desăvârșit, la măsura vârstei plinătății lui Hristos; (Ef.4,13)

Pana la increstinarea intregii lumi, fiecare dintre noi urmeaza/sau nu, un proces de increstinare. Dumnezeu ne asculta la spovedanie si duhovnicul, care este doar un martor, ne ajuta sa ne indreptam. Nu exista doua cai spre mantuire, la fel. De la unii Dumnezeu asteapta mai mult, de la altii, mai putin. Dar, pana la urma, Iubirea de Dumnezeu si Iubirea Lui Dumnezeu ne ajuta sa gasim calea.
Doamne ajuta!
Promit ca ma opresc. De ani buni (de prin 2006) de cand urmaresc tot ce se scrie pe site-ul www.crestinortodox.ro am inteles ca participarea la discutiile de pe forum nu este intotdeauna ziditoare. Niciunul dintre noi nu este depozitarul Adevarului. Fiecare raspunde in functie de ce a cladit in interiorul sau. E firesc sa existe controverse: nu trebuie sa gandim la fel. Daca trebuia sa gandim la fel, Dumnezeu ar fi facut, poate, un creier universal.
Va doresc post usor si ma rog Lui Dumnezeu sa ne ajute pe drumul greu al descoperirii Adevarului. Dumnezeu, Maica Domnului si toti Sfintii sa ne ajute sa devenim desavarsiti.
Reply With Quote