Citat:
În prealabil postat de ispita_ta
Citat:
În prealabil postat de dorinel78
Băsescu, decorat cu cea mai înaltă distincție a Bisericii Ortodoxe Române
|
penibil...
BOR ma uimeste din ce in ce mai des cu ineptiile ei, dar la asta chiar nu ma asteptam... sa ni-l ofere ca model in Biserica pe Basescu... jenant...
ma intreb ce alte planuri, asa marete, mai are noul patriarh ???
|
draga ispita_ta, poi dumneata nu ai intzeles ca preshdintele a primit cea mai inalta distinctzie care se da mirenilor? deci nu este vorba de exemplu deoarece mirenii cu greu ajung sa fie example de sfintzenie, dar meritul sau poate fi shi acela ca deshi preshedinte a socotit ca e mai bine sa se smereasca+ dand o pilda romanilor decat sa-shi ia puterea de shef in cap shi sa faca cine shtie ce totalitarisme sau masuri antihristice potrivnice BOR shi credintzei noastre stramosheshti...
Oricum atunci cand a primit medalia a fost cat se poate de simtzit shi nu a depashit masura... deci s-a manifestat cu respect pentru cele sfinte... eu asha am vazut pe TV... acuma poate shi pentru faptul ca mie nu-mi este antipatic... cum nu-mi este antipatic nici Tariceanu, shi chiar shi pe Iliescu deshi nu-l am la inima totushi nu-l mai condamn... deci m-am impacat cu politica... ma intreb in schimb daca s-o fi impacat shi ea cu noi... ca cineshtie ce ne mai pun la cale... ca mereu nu se lasa pana nu ne ma cadoriseshte cu cate o masura sau cate o directiva adusa de la UE sau de la americani de-tzi sta minte-an loc cand vezi astfel de ciudatzenii... ma intreb, unii din ei chiar nu-shi dau seama cat de caraghioase sunt unele masuri shi cerintze... dar sa nu ma nemultzumesc ca oricum nu rezolv nimic shi degeaba se ridica pensiile ca odata cu ele cresc shi pretzurile... totushi mai bine mai tarziu decat niciodata, ca pretzurile shi salariile de 16 ani au crescut in schimb pesiile au ramas prea mici... cred ca se datoreaza aceasta masura in buna parte Monei Musca... ca ea s-a tot batut pentru recalculari shi echitabilizari shi mariri de pensii, dar bineintzeles ca acum cu totzii vor sa-shi insushesca initziativa din motive electorale... ma intreb ce vor face daca pensionarii cu partidul lor vor candita in alegeri... pe cine vor mai pacalii cu populisme lor ieftine? cred ca le va disparea electoratul shi atunci fiecare se va inghesui sa se alieze cu partidul pensionarilor, daca nu vor putea sa-l confishte shi sa-l introduca in propriul partid... ramane de vazut ce se va mai intampla... fireshte :D