Eu ma gindeam ca aceste gesturi si tendinte de a te implica in proiecte umanitare vin din dorinta de a deveni (mai) popular cu oamenii, dar oare un Patriarh prin asta ar trebui sa iasa in evidenta sau prin eforturile de a salva sufletele, iar din cite stiu sufletul si materia nu fac casa buna daca materia nu asculta de suflet si de Legile lasate de Adevar
Oare nu asta vrea sa ne spuna Mintuitorul cind zice:
Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra"
Si oare nu tocmai asta se intimpla acum, ca 90% din planeta se roaga la materie, la ce au impus ei, ca oameni, “patriarhilor” lor si din cauza tacerii acestora, a conducatorilor, in privinta globalizarii, a tavalugului cu care sunt de acord si-l promoveaza, a patimilor si a pacatelor au inceput sa strige pietrele si ghetarii sa “plinga”
”Daca acestia vor tacea, pietrele vor striga!”
Eu inteleg ca asta este drumul ales de neo-protestanti, oarecum de catolici si de ecumenisti insa nu ma asteptam sa vad ca si noi am pus un picior in aceasta barca care se scufunda.
Problema nu este grija noastra pentru natura care este si trebuie sa fie constanta, de acord cu Par Staniloaie insa in momentul cind vrajmasul s-a prins de aceasta slabiciune relativ NOU APARUTA pe mapamond, a pus-o cap de lista la metodele de pierdere a omului, si intunecare a sufletului si mi-e ciuda ca mai marii ai nostri cad in acesta capcana, sau par ca inclina in acea directie
Doamne Ajuta si Lumineaza-ne cu Intelepciunea Ta ca altfel suntem pierduti!
|