View Single Post
Vechi 19.11.2012, 18:38:44
Tomita Tomita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Astazi la servici mi-am dat seama ca imi stresez colegii.
Am foarte mare exigente uneori sau de mai multe ori pe plan profesional.
Nu mi-a raspuns cineva la e-mail, mi-a sters un act normativ dintr-un tabel desi trebuia sa fie acolo, etc...Pentru unii lucrurile care mie mi se par banale cer un efort mai mare..pe care eu nu il constientizez intotdeauna (poate nu e vorba de desteptaciune dar au un stres asociat cu realizarea lucrului respectiv pe care eu nu il am). Unii sunt neatenti, nu citesc toate e-mailurile (mi se intampla si mie intr-o perioada sa ma intrebe sefa daca am vazut unele e-mailuri pe care fie nu le citeam, fie pt ca erau interpretate ca "de ignorat" intr-o perioada de stres din cauza tezei de master la care lucram).
Dar ma deranjeaza teribil cum vad ca nu avem rezultate..fie nu merge Internetul, fie lumea este plecata in delegatie, fie nu este intelegere, fie nu sunt bani si nu se pot plati unele servicii, etc.
Si cel mai rau este ca ajung sa ranesc verbal colegii, in contextul cand si eu am fost intr-o perioada in aceeasi situatie...Si nu pot evita sa nu-mi placa la servici...parca ma lupt cu morile de vant si mai e si vina mea ca nu sunt intelegatoare.
Ma deranjeaza mai mult lucrul nefacut decat buna intelegere intre colegi?...Altfel nu imi explic de ce sunt critica la adresa altora.
Reply With Quote