View Single Post
Vechi 20.11.2012, 08:32:26
leonte leonte is offline
Banned

Data înregistrării: 03.10.2012
Locație: Bacau
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andra_v Vezi mesajul
Nu am pus niciodata semnul egalitatii intre Francmasonerie si tot felul de curente (neo)kominterniste care perpetueaza orientarea agresiva contra ordinii spirituale a natiunilor si a religiei crestine, in general, a marilor religii.

Un eseu tulburator al Profesorului Ilie Badescu: Blestemul unui neam: tinerii cu „inimi bătrâne”
http://www.ziaristionline.ro/2012/11...inimi-batrane/

Mesajul meu era urmatorul: generatia pasoptista si-a facut datoria din plin fata de neamul sau. La fel, generatia interbelica. Generatia si elitele noastre insa incotro?
Pentru a aprofunda acest subiect riscam sa discutam politica mai mult decat se cuvine.
Ceea ce nu stiu sigur daca am inteles corect, este faptul ca tu pui semnul egalitatii intre masonerie si elite. La ora actuala, masoneria romaneasca nu cumuleaza elitele (pe care le consider eu elite), ci mai degraba parvenitii societatii post-decembriste. Pe ici pe colo, s-o mai afla in randurile fratiei zidarilor si cate un om intre oameni care nu-si gaseste odihna sufleteasca intre "fratii" sai. Daca am sti cu certitudine cati % dintre masoni dau cu subsemnatul pe la Parchet, am putea face afirmatia ca masoneria din Romania este un fel de Cosa Nostra.

Si atunci, despre ce elite vorbim? Nu exista nici o echivalenta intre Nastase si Kogalniceanu; ambii premieri, ambii masoni, numai unul dupa gratii. Este un mic exemplu ce mi-a venit in minte.
Reply With Quote