Am fost si eu abordat, in urma cu ceva ani. Desi nu am fost vreodata ateu in sensul propriu, imi place la nebunie mersul contra curentului, chiar contra credintei proprii (si nu ma refer la "credinta" doar in sens religios) sau sentimentelor proprii, doar ca sa obtin informatii si senzatii din ce rezulta. :D "Ataca, apoi inregistreaza informatiile".
In urma cu citiva ani, voiam si eu ca omul sa ma relaxez privind ratzele din Titan, cind o pereche de zombie confesionali din aceasta specie m'au abordat, fiind eu pe banca cu privelistea a sute de rate si lisite in fatza. M' am enervat, si le-am zis ca "dumnezeu nu exista" si ca "Imperiul Chinez, nu mai zic de Egipt, a durat mai mult de un mileniu, cit zci ei ca o sa domneasca Isus. Asa ca Jehova si Gizas ai vostri sunt cel mult apa de ploaie, lasati-ma sa privesc natura curata, cit mai e. Get lost.". Quasi-textual. =))
Stiti cum s'au carat? De parca aveau un tifon muiat in solutie suprasaturata de piperidina in regiunea cu care deopotriva secularistii si religiosii fanatici gindesc.
|