View Single Post
Vechi 21.11.2012, 15:16:13
bluester's Avatar
bluester bluester is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2012
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
L-am citit. Si care este abuzul?
Ca nu i-a aratat reporterului cererile parintilor de renuntare la ora de religie?
Atat timp cat aceste cereri exista, nu este abuz.
Ca au fost influentati de directoare?
Asta este. Fiecare isi face propriul lobby ...
Citez: "La ISJ situația era cunoscută, dar nimeni nu prea voia să discute deschis despre asta. După câteva zile bune de insistențe telefonice, timp în care șefa Aliss Andreescu era la diverse festivități și evenimente, am fost trimis la purtătorul de cuvânt. Gabriela Costea mi-a confirmat că ISJ a început o anchetă, în urma căreia s-a constatat că părinții au fost influențați atunci când au respins studiul religiei pentru copiii lor, iar această disciplină a fost prezentată ca o materie opțională."

Problema este ca acea directoare i-a pus pe parintii elevilor sa aleaga intre informatica si religie... ceea ce nu este corect pentru că disciplina religie nu este o materie optionala ci este o materie de trunchi comun (ca si chimia, lb engleza, economia, fizica etc). Se poate renunta la ea doar cu cerere... in timp ce la acel liceu- directoarea a incercat sa scoata religia in mod mascat punandu-i pe parinti sa aleaga intre informatica si religie (ceea ce este ilegal).
Reply With Quote