adventistii
Am avut si eu de cateva ori oroarea de a discuta cu astfel de persoane. Aveam copii mici si m-au abordat cu o intrebare de genul " ce parere aveti de sfarsitul lumii? Vedeti ca acum se vorbeste din ce in ce mai mult de efectul de sera, de incalzirea globala, de topirea ghetarilor, de schimbarile climatice...? " Eu am zambit si le-am dat replica imediat, cum ca are Dumnezeu grije de creeatia lui.Noi trebuie decat sa ascultam de cuvantul sau, nu sa calculam data sfarsitului. Da, se incalzeste, e clar, dar asta e bine. Decat sa se raceasca si sa urmeze o era glaciara,(ar termina de tot rezervele de hrana si zacaminte de petrol, gaze, carbune ale Terrei) mai bine sa avem mai des 40 si ceva de grade. Este bine asa, pentru ca Dumnezeu ne iubeste mai mult decat ne iubesc cei de la ministerul sanatatii din toate timpurile si decat primul ministru-oricare ar fi numele lui- si de presedinte-oricare ar fi talentele si ...-escu-rile lor- si chiar mai mult decat ne iubim noi intre noi, oamenii simpli si avem grije de cei din jurul nostru. Prin simpla ferire a celor din jur cand suntem bolnavi, ca sa nu "le dam" si lor problema de sanatate.
La 40 de grade moare bacilul Koch, cel care da tuberculoza si 40 si ceva de grade ar omora bacilul tb din sputa aruncata ostentativ din toti rarunchii de bolnavi. Multi dintre pacientii cu tb refuza tratamentul, se mint si ne mint, punandu-ne viata in pericol - de tb se moare in zilele noastre, oameni buni, pt ca se "duce" oriunde: creer, oase, rinichi, plamani, etc. Le-am luat pe "medicineste" si le-am explicat de ce ma bucur eu de caldura excesiva, de ce eu cred in Dumnezeu si in faptul ca ne iubeste pe noi si pe copiii nostri. Au renuntat.
Last edited by ValentinaB; 21.11.2012 at 19:42:29.
|