Citat:
În prealabil postat de catalin2
Acelasi site (hexaimeron.ro) da pe prima pagina un citat din Par. Serafim inducand ideea ca parintele ar fi sustinut geocentrismul, dar omite sa dea si citatul in care parintele spune exact ce crede despre geocentrism.
Citatele din Sfanta Scriptura date ca argumente sunt interpretate eronat, cum fac si neoprotestantii.
In concluzie e o mare aiureala, preluata de la vestici (probabil protestanti).
Noi suntem iubitori de adevar, nu de ideile care mai apar la cate cineva, fie si preot.
|
1.
Catalin2, am impresia ca tu ai citit doar prima pagina a acelui "sait nefast" ... e optiunea ta, oricum nu cred ca ai intelege mare lucru (parcurgerea acelui sait presupune sa ai ceva cunostinte minimale de astronomie si mintea deschisa, aviz amatorilor)
2. Nu mai raspandi informatii neadevarate despre ieromonah Serafim Rose sau despre "nefastul sait"
http://www.hexaimeron.ro/Cosmologie/...html#simulator , e clar ca nu ai inteles mare lucru si poate ai citit superficial cartea lui Serafim Rose
3. Nu ai nici o autoritate care sa-ti permita sa-ti dai cu parerea de cum au fost interpretate anumite citate din Scriptura (eronat sau nu) de catre Sfintii Parinti, nu uita acest aspect cand mai faci acest tip de comentarii.
4. "O mare aiureala" te citez, cred ca este in capul tau, dar nu vreau sa te simti jignit
5. Cand spui "Noi suntem iubitori de adevar" ar trebui sa consider ca te referi la tine si la grupul tau de "sustinatori" de pe acest forum, ai fost ales sa te exprimi in numele lor, ce profesie ai, esti avocat?
6. Pentru tine, Pr. Dr. Dan Badulescu este doar un "cineva, fie si preot" (ortodox)... pacat ca nu-ti dai seama cat de mult te injosesti cand folosesti aceasta expresie si cat de putin te exprimi ca un adevarat crestin ortodox practicant, te exprimi mai degraba ca un sectant sau un chibit. Una e sa fii ironic si alta e sa fii mojic si fudul. Ai cam lipsit la lectia "despre rusine si respect" predata in primii 7 ani de viata, cati ani ai de fapt, esti major, ai terminat liceul, ai luat Bacul? (intrebari firesti cand vezi limbajul folosit)