View Single Post
Vechi 22.11.2012, 14:47:07
neica_nimeni_altul's Avatar
neica_nimeni_altul neica_nimeni_altul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Thumbs down

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
"Evoluția nu le-ar fi trecut niciodată prin gând unor oameni care cred în Dumnezeul la care se închină creștinii ortodocși" ... Citatul acesta, de pe prima pagina, nu se refera la geocentrism, ci la evolutie.
Ioanna, ce faci, incerci sa dregi busuiocul? Vezi ca nu are legatura cu Glosa lui Eminescu.

prima pagina este aceasta - http://www.hexaimeron.ro/

pagina mentionata de tine se numeste Facerea - http://www.hexaimeron.ro/Hexaimeron/Facerea.html

iar citatul mentionat de tine "Evoluția nu le-ar fi trecut niciodată prin gând unor oameni care cred în Dumnezeul la care se închină creștinii ortodocși" care cu adevarat se refera la evolutie, se afla pe toate paginile din sait mai putin pe prima pagina, in coltul din stanga sus, e posibil ca tu sa nu fi citit mai mult de atat ?

in coltul din dreapta sus mai este un citat, care tot la evolutie se refera "Evoluția, un proces nesupravegheat, impersonal, imprevizibil și natural de descendență temporală cu modificări genetice, influențat de selecția naturală, întâmplare, împrejurări istorice și schimbări de mediu, este o supoziție filosofică"

pe prima pagina este un citat care se refera foarte clar la geocentrism, nu cum lasi in mod gresit sa se inteleaga ...

"În concepția scriptural-patristică, Pământul, ca sălaș al omului, încununarea zidirii lui Dumnezeu, este centrul universului. Orice altceva, indiferent de explicația științifică a stării și mișcării sale prezente sau de imensitatea sa fizică în comparație cu pământul, este un lucru secundar și a fost făcut întru folosul Pământului, adică al Omului" - Ieromonah Serafim Rose

Nota - termenul "Orice altceva" se refera la univers, la starea lui de miscare si la marimea acestuia (imensitatea) in comparatie cu Pamantul. "Pamantul,... este centrul universului" nu cred ca mai are nevoie de interpretari.

Ioanna, prima pagina a unui sait sau "home" este intotdeauna www.hexaimeron.ro fara altceva, sa ti minte asta, poate te mai lovesti pe viitor de asa ceva, nu de alta, dar sa nu te faci de rusine ...

Last edited by neica_nimeni_altul; 22.11.2012 at 15:03:23.