Citat:
În prealabil postat de neica_nimeni_altul
1. Catalin2, am impresia ca tu ai citit doar prima pagina a acelui "sait nefast" ... e optiunea ta, oricum nu cred ca ai intelege mare lucru (parcurgerea acelui sait presupune sa ai ceva cunostinte minimale de astronomie si mintea deschisa, aviz amatorilor)
2. Nu mai raspandi informatii neadevarate despre ieromonah Serafim Rose sau despre "nefastul sait" http://www.hexaimeron.ro/Cosmologie/...html#simulator , e clar ca nu ai inteles mare lucru si poate ai citit superficial cartea lui Serafim Rose
3. Nu ai nici o autoritate care sa-ti permita sa-ti dai cu parerea de cum au fost interpretate anumite citate din Scriptura (eronat sau nu) de catre Sfintii Parinti, nu uita acest aspect cand mai faci acest tip de comentarii.
4. "O mare aiureala" te citez, cred ca este in capul tau, dar nu vreau sa te simti jignit
5. Cand spui "Noi suntem iubitori de adevar" ar trebui sa consider ca te referi la tine si la grupul tau de "sustinatori" de pe acest forum, ai fost ales sa te exprimi in numele lor, ce profesie ai, esti avocat?
6. Pentru tine, Pr. Dr. Dan Badulescu este doar un "cineva, fie si preot" (ortodox)... pacat ca nu-ti dai seama cat de mult te injosesti cand folosesti aceasta expresie si cat de putin te exprimi ca un adevarat crestin ortodox practicant, te exprimi mai degraba ca un sectant sau un chibit. Una e sa fii ironic si alta e sa fii mojic si fudul. Ai cam lipsit la lectia "despre rusine si respect" predata in primii 7 ani de viata, cati ani ai de fapt, esti major, ai terminat liceul, ai luat Bacul? (intrebari firesti cand vezi limbajul folosit)
|
Pana acum am trecut cu vederea comportamentul tau, am zis ca poate sunt scapari, dar vad ca tu asa esti, nu poti scrie doua mesaje fara sa o iei pe aratura. Eu cred ca tu ar fi trebuit sa fii banat, nu Postelnicu, el a avut o atitudine impaciuitoare in ultimul mesaj.
Am observat ca tu nu stii despre ce vorbesti, vrei sa compensezi cu agresivitate. A fost un stilist pe forum care era tot agresiv, chiar daca tu spui ca esti ortodox ai aceeasi atitudine si comportament ca un stilist (e vorba numai de cei agresivi, pentru ca sunt si stilisti normali).
Data trecuta cand ai fost banat ti-am luat apararea si am protestat ca te-au jignit unele persoane, dar se pare ca m-am inselat, chiar tu esti de vina, nu alte persoane. Tu probabil asa esti obisnuit, sa te balacaresti, asta e firea ta, cred ca e mai bine sa te manifesti in afara forumului.
Probabil vehementa si iritarea ta se datoreaza si faptului ca am dat acele filmulete care arata ca nu exista geocentrism, cei ce nu sunt in adevar cand il afla ori il accepta ori cauta sa lupte impotriva lui si a celui ce-l spune.
Din ceea ce imi scrii reiese ca tu de fapt nu stii despre ce e vorba, ca in cazul calendarului. Chiar eu doream sa te intreb daca esti cumva la liceu.
1. Spuneam ca e dat un citat, cand de fapt Par. Serafim spune ca nu exista geocentrism in Facerea in alt citat, deci ceva opus, aceasta e parerea Par. Serafim, nu geocentrismul.
2. Acum nu-ti mai amintesti citatul dat de mine pe topicul despre pamantul plat, titpic pentru cineva care nu iubeste adevarul.
3. N-ai inteles nimic, eu am spsu ca cei ce sustin geocentrismul au dat intepretarea eronata, nu sfintii. Am dat si exemplu, dar tu nu vrei sa le vezi.
4. Nici eu nu vreau sa te simti jignit, dar la tine e doar fanatism, fara legatura cu ortodoxia.
5. Ma refeream la faptul ca ortodoxia este adevarul si ortodocsii sunt iubitori de adevar. Observi cum te excluzi singur, pentru ca nu esti iubitor de adevar.
6. Desi tu ai avut de multe ori iesiri m-am adresat normal tie, dar nu pot astepta acest lucru si de la tine.