Citat:
În prealabil postat de nutucutu
Eu cred ca nu clarificarea despre nunta v-a manat sa scrieti pe acest forum ci dorinta de a polemiza despre subiectul foarte drag tuturor neoprotestantilor, numit "capra voastra-i mai raioasa".
|
Din cate ai vazut m-am semnat cu Ciprian Khlud, dar am si numele de Ciprian Mustiata. Probabil ca sunt o persoana reala, si probabil ca sotia mea se cheama ceva cu ... Khlud, si am luat numele ei.
Foarte probabil nu am discutat decat ce optiuni si am facut clar ca discutia nu are rost sa foloseasca termeni de: ratacit, sectant (inca din primul aliniat) sau cult, deoarece nu raspund la intrebare.
Legat de raspuns, chiar e bine-venit, asta era raspunsul ce voiam sa il confirm.
Oare nu exista casatorii mixte in Romania? Sau singura optiune este botezul fortat al unuia dintre parteneri? Oare atacul la caracterul noului venit, este modul de a-l converti? Ti se pare corect sa raspund la atacul la caracter redirectand la linkul cu regulile forumului?
Legat de "capra voastra-i mai raioasa", nu-s deloc de acord cu aceasta idee. Cum sunt roman, si locuiesc in Spania, deci e foarte probabil cei mai multi membri din familie sunt romani. Ca sa participe toata familia la nunta (religioasa) probabil, ca e mai usor sa o fac in Romania decat sa duc toata familia in Spania la un preot ce ar accepta. De asemeni, cum sotia mea e din BO Rusa, pot face nunta intr-o tara rusa.
Daca ideea e ca nunta se poate face doar cu botez fortat, bineinteles ca acest lucru il pot decide doar eu si cu sotia mea, si cine si in ce se va boteza, sau daca vom face nunta. Sau poate mergem in Germania sa o facem.
Sper ca s-a clarificat de ce a fost pusa intrebarea, si de ce am raspuns la Dragos, si i-am criticat atacul de caracter.