View Single Post
Vechi 23.11.2012, 11:07:03
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Cum dovedim ca suntem crestini in viata de zi cu zi?
Ma refer in situatii concrete :familie,prieteni,servicu ,poate chiar forumu asta.
Prin ce se diferentiaza un om care are credinta ? Cu ce anume ne ajuta credinta in relatiile cu ceilalti?
Daca aveti astfel de exemple concrete ar fi de apreciat,dar si consideratii generale ar fi interesante. Astept cu drag raspunsurile voastre
Pe masura ce trece timpul, constat cat de multi mi-o iau inainte in toate. Am curajul sa observ asta, fara falsa modestie. Exista multi oameni deosebiti in jurul nostru. Exista chiar sfinti mari pe care, din ignoranta, i-am trecut cu vederea fara sa stiu cat de mult m-ar fi putut ajuta, daca i-as fi rugat.

Fiecare om este unic, iar imprejurarile si lectiile pe care le primim pentru mantuirea noastra sunt si ele ... mai diferentiate decat in cel mai importaant manual de pedagogie!

O batrana modesta care vinde flori si se roaga tot timpul prin rugaciuni simple are mereu fata luminata, vocea blanda si sare in ajutor sa-ti spuna ce leacuri naturiste a mai aflat, in speranta ca-i vor folosi cuiva.
Reply With Quote