View Single Post
Vechi 23.11.2012, 19:52:38
Sergiu_B
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
a!!! pai nu asa! ca si eu pot "recunoaste" in tine omul superficial (fariseul) care pune semnul egal intre habotnicie si consecventa!! intre intensitatea trairii umilintei inimii smerite si "multumirea" gandului ca daca n-am dat in cap nimanui, sunt fara de pacate!!

uite ce spune un sfant parinte ortodox: Starețul Nicon de la Optina: “Nimeni și nimic nu poate vătăma pe om, dacă nu se vatămă el însuși pe sine. Cel care nu se depărtează de păcat, chiar de i s-ar da mii de mijloace de mântuire, cu nimic nu i-ar folosi. Unul este răul în lume: păcatul. Iuda a căzut, cu toate că a fost permanent cu Mântuitorul; iar dreptul Lot s-a mântuit, cu toate că trăia în mijlocul Sodomei”.

cu alte cuvinte, crestinul-ortodox care nu aplica in viata de zi cu zi invatatura si poruncile lui Dumnezeu, daca nu se spovedeste, impartaseste si nu face canon de indreptare, nu se mantuieste cat ar fi el de ortodox!! sa stii ca doar Sfanta Liturghie mai tine lumea ...vezi ce spune parintele Arsenie Boca despre Jertfa petrecuta in cadrul Liturghiei si ce importanta are Euharistia si-o sa intelegi DE CE toate celelalte "credinte" sunt inselari diavolesti!!

si vad ca iarasi pomenesti de iubire!! hm.... cam seaca exprimarea cu pacea si iubirea!
daca te vei uita putin peste Epistola Apostolului Pavel in care descrie atat de minunat ce este dragostea, vei fi mai prudent cu aruncarea cuvintelor! e o melodie (nu stiu a cui) "dragostea nu se explica, ea se simte"... posibil s-o stii! dar nu dragostea ca aprindere a simturilor, a navalirii sangelui, ci aceea fara de care oricata stiinta si credinta ai avea, nimic nu esti!!
fara sa te consideri lezat in vreun fel de indrazneala mea iti trimit urmatorul link care iti va risipi indoiala privitoare la dreptatea lui Dumnezeu, fiindca sunt convinsa ca va avea asupra ta o influenta hotaratoare si-ti va schimba total conceptia despre religie! vei fi silit sa-ti analizezi credinta si standardele dupa care iti traiesti viata si nu vei putea ramane nemiscat in indiferenta citind aceasta carte:
http://www.scribd.com/doc/10731998/D...sa-Lui-Cristos

fie ca Hristos sa te lumineze cu Harul Sau!!
Da clar! Nu exista iubire si pace decat la ortosocsi nu?! Numai fanaticii ortodocsi sunt autentici, restul suntem niste falsitati si mincinosi nu ?!

Inca sper ca Dumnezeu intr-o zi va eradica fanatismul religios din noi. Doamne ajuta!
Reply With Quote