View Single Post
Vechi 24.11.2012, 14:08:22
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul
Eu nu cunosc hipnoza pe care ai practicat-o tu, te rog sa ma intelegi...:)
Nu m-am ocupat cu astfel de lucruri.
Eu cunosc hipnoza pe care am practicat-o cu Prof. Irina Holdevici ca student la Universitate, invatind cum sa fim folositori oamenilor bolnavi, sportivilor, celor care dau examene, mamelor inainte de nastere, celor care trebuie sa faca o operatie dar nu suporta anestezia etc.
Nu am invatat hipnoza nici de la sarlatani, nici de la yoghini, nici de la tigancile care iti fura banii ghicindu-ti in palma.
Cezar, ai fost si tu amagit, incearca sa nu ma mai ataci cand spun adevarul. Uite, eu tot impul iti vorbesc frumos, tu ma ataci cand scriu ceva ce nu iti convine.
Cred ca o sa fii si tu surprins de la cine ai invatat hipnoza, e chiar si un interviu pe net dat de dansa: http://www.puterea.ro/articol/holdev...triva_unui_reg
„Paralel cu activitatea profesională, a desfășurat până în 1982 și s-a ocupat de yoga, fiind instructoare la mai multe cercuri, inclusiv la cercul de yoga de la Casa de Cultură. Întrucât a participat la unele ședințe ale soților S. (n.r. – Stoian) pe linia Meditației Transcendentale, Holdevici a fost exclusă din rândurile membrilor PCR și înlăturată din învățământul superior."
Dupa aceea devine informator, dand un numar impresionant de note informative in cei sase ani, 244. A dat note informative inclusiv despre seful sau, Vladimir Gheorghiu, si sotia acestuia. Dupa revolutie ajunge pana la gradul de general in SRI. L-a cunoscut si pe Bivolaru (se spune ca a fost si al cursurile sale la inceput), inca din '72-'73.
De aceea scriam in mesajul acela ca folosim si ratiunea, nu doar simtirea, ca altfel ajungem ca facem ceva despre care nici nu stim ce este, doar ca simtim ceva. Tu ai invata hipnoza de la cineva care se ocupa de yoga si miscarea transcedentala.

Last edited by catalin2; 24.11.2012 at 14:11:14.
Reply With Quote