View Single Post
Vechi 24.11.2012, 14:35:36
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul
Da prietene, acestea sunt argumentele tale obisnuite, prin care ii pui in lupta cu Sfintii pe fratii tai de credinta. Invrajbesti pe crestin contra altui crestin.
Dezbinatori de acest gen, ca Alchidin et. comp, au fost si vor fi mereu.
Imi pare rau ca alegi mereu sa te comporti distructiv, dupa o formula pe care ti-o cunoastem deja cu totii, cei care suntem de mai multa vreme pe forum.
Eu nu mai intervin sa dau apa la moara tertipurilor tale cu totul lipsite de onoare si camaraderie. Iti spun doar ca: asa ceva nu se face intre gentlemani, intre oameni de omenie, intre crestini adica.
Iti urez toate cele bune, Domnul sa ne ocroteasca pe fiecare si pe toti impreuna!
Iar te-ai apucat sa judeci si sa condamni exclusiv pe baza gandirii tale influentata de conceptiile moderniste. Desigur, tu consideri ca ratiunea ta si modul de gandire e cel mai corect si nici macar un duhovnic sau sfant nu se ridica la nivelul tau.
Arata-mi te rog unde am fost eu nepoliticos cu tine, unde am fost eu mai intai agresiv. Intotdeauna tu ai fost asa, tu ai inceput sa ma ataci, iar daca eu am raspuns te-ai suparat de ce raspund si nu vreau sa imi insusesc parerile tale. Si nu esti singurul, de obicei cei cu conceptii ecumeniste au sarit tot timpul la atac, dovada dragostei si tolerantei lor.
Ti-am mai spus, toate conceptiile tale si modul cum gandesti este gresit, distorsionat de aceseta conceptii moderniste, ecumensite. De fapt sunt conceptii protestante, dar tu crezi ca sunt ortodoxe si te superi ca eu nu le marturisesc. Intege, niciodata n-o sa imi insusesc conceptiile acestea, protestante, nu mai fa presiuni si discreditari din aceasta cauza. Consider ca sunt gresite, tu oricum nu iti dai seama, din ce am vazut de cand sunt pe forum nu ti-ai schimbat vreodata vreo conceptie, sunt aceleasi de la inceput. Nu ma intereseaza ce conceptii ai, ce pacate ai, eu scriu despre ortodoxie dand si citate din sfinti, nu expun parerea mea, nu am ce sa-ti fac daca tu ai tagenta cu ceea ce scriu, nu stau sa cercetez ce ai mai facut ca sa nu cumva sa nu scriu ceva sa te super. N-am stiut ca ai facut hipnoza, mesajul asta l-am mai scris pe forum, eu nu stau sa-ti urmaresc toate mesajele. Din cauza acestei conceptii deformate tu cand vezi ca sunt atacat vezi ca eu atac, ca si acum. Daca nu vrei sa devii tolerant incearca macar sa nu devii agresiv, sa fii om.
Reply With Quote