View Single Post
Vechi 24.11.2012, 20:19:13
UNNOOM
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
"S-au gasit dovezi"... Si unde sunt aceste dovezi,nu vreti sa detaliati putin ???
Prin anii 70 a fost fabricat virusul pe vremea cand inca nu exista tehnologia necesara pentru decodificarea genomului (de orice tip). In concluzie, din moment ce rasa umana nu a fost capabila sa sintetizeze virusi, a fost ajutata de reptilieni! Ei si-au dat seama ca politicienii de pe pamant sunt corupti atunci cand undele radio au ajuns pe planeta lor (nu-mi dau seama cum au reusit sa decodifice limbajul uman). Au renuntat la planul lor de a extermina rasa noastra. Au considerat ca este mai usor sa mituiasca coruptii cu niste bani cu circulatie Universala (in tot universul civilizat sunt folositi, numai pe Terra nu) si sa ne transforme in sclavi in ceea ce va fi in viitor "Ferma Terra"!

Cam asta e scopul reptilienilor cu rasa umana. HIV e doar un experiment... In viitor vor folosi retrovirusi doar cu scopul de a distruce doar oameni inteligenti sau slabi din punct de vedere fizic... Vor ramane doar oamenii care din punct de vedere genetic sunt predispusi la a fi musculosi (pentru a fi folositi in mine ca sa extraga elemente chimice rare de parca pe asteroizi nu ar fi gasit ce aveau nevoie) si supusi (adica mai prostutzi)!

Vor pastra cativa oameni inteligenti (clasa conducatoare) deoarece vor sa pastreze exemplare umane pentru a le studia...! Acestia sunt masonii! Reptilienii nu sunt chiar atat de rai... nu vor distrugerea rasei umane ci exploatarea ei!

Daca am fi fost mai avansati din punct de vedere tehnologic, ne-ar fi exterminat din prima fiindca am fi reprezentat un pericol real. (Eventual am fi fost recreati prin inginerie genetica pe planeta lor, eliberati in rezervatii si studiati!)

Sunt dispus sa revin cu completari la aceaste dovezi extraordinare ori de cate ori ai chef sa ceri dovezi unor oameni indopati cu teorii ale conspiratiei!
Reply With Quote