View Single Post
Vechi 24.11.2012, 21:46:29
UNNOOM
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Fabricand un virus si eliberandu-l in masa de populatie nu poti controlezi subiectii care se doresc a fi infestati.
Cum sa distruga numai oamenii inteligenti...? HIV nu se contacteaza pe baza nivelului coeficientului de inteligenta... si nici alte boli!!!

Cand am cerut dovezi,chiar eram serioasa...ca asa pot si eu sa citesc nenumarate carti de SF cu reptilieni.
HIV era un test! Este dovedit (tot de reptilieni) ca ADN-ul influenteaza IQ-ul si au gasit si gena responsabila... ei vor face virusul ca sa omoare inteligenta doar pentru teste pe oameni capturati de pe pamant! Sunt inca indecisi daca vor extermina rasa noastra! Au inceput sa le placa de noi si sa-si dea seama ca nu e solutie sa distruga o civilizatie unica prin faptul ca se autodistruge (ma refer la pamanteni)...

Ei acum lucreaza in interesul nostru! Si le este teama ca ne-am putea autodistruge daca ne inmultim prea mult! S-au gandit sa ofere aliatilor lor, masonii, tehnologia necesara fabricarii a tot felul de virusi (in special a celor care sterilizeaza). Sunt cam suparati ca oamenii sunt idioti si folosesc vaccinurile pentru a distruge populatia in tare care oricum este in scadere cand ar trebui sa le foloseasca in Africa, America Latina si anumite tari din Asia! Reptilienii se mai intreaba cum ar putea salva rasa noastra de la pericolul demografic fara a interveni in mod evident si fara a fi decospirati!

Desi pamantenii sunt speriati de propria lor autodistrugere, reptilienii sunt si mai speriati (nu inteleg logica lor dar astea sunt faptele)!
Reply With Quote