View Single Post
Vechi 26.11.2012, 10:41:05
Mena59 Mena59 is offline
Banned

Data înregistrării: 20.11.2012
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cred_cu_adevarat Vezi mesajul
Sunteti inconjurati de oameni credinciosi?
Eu, din oamenii printre care ma invart mai des, nu am unul din care sa curga invatatura ortodoxa si inspre mine, care sa simt ca pune inca o caramida inspre a ma apropia de Dumnezeu. Uneori ma simt obosita, obosita pentru ca tare frumos banuiesc ca este sa privesti cu ochii, sa auzi cu urechile si sa simti cum se zideste in viata ta de zi cu zi inca o mica invatatura. Intr-adevar, nu e necesar sa spuna lucruri care tin de credinta oamenii in mod deschis ca sa inveti, se pot citi printre randuri cand Il cautam pe Dumnezeu, dar totusi simt oboseala uneori.

Va am pe voi si Biserica.

Voi cum stati?

Doamne ajuta!
Doamne ajuta!
Vad ca ai plecat de pe forum si un gand imi spune ca esti suparata. Poate ca undeva prin alte thread-uri s-a produs ruptura si supararea ta. Imi pare rau...
Vroiam sa raspund si eu intrebarii tale, sa-ti spun ca si eu lucrez printre oameni indiferenti fata de religie, si chiar usor ironici fata de ortodixie. Au ceva impotriva pelerinajelor la moaste. Paguba lor....
Si acasa, printre rude si prieteni sunt persoane care nu au legatura cu biserica desi toti sunt botezati ortodocsi. Am reusit, totusi, destul de greu sa ma impun si sa le impun dragostea mea pentru Biserica ortodoxa. Orice discutie ironica despre tot ce tine de credinta ortodoxa este interzisa in prezenta mea. Nu le permit nici glume, bancuri sau critici la adresa Bisericii. Daca nu le convine sa ma ocoleasca.
Am si prietene cu care vorbesc despre credinta, dar putine... 2-3. Prietene imi sunt si cartile religioase. Asta poate fi suficient.

Pace si bucurie de la Domnul!
Reply With Quote