View Single Post
Vechi 26.11.2012, 20:27:56
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Tocmai, ca chestiile la care faci tu propaganda sunt "ceva nesigur".
Cum ziceam mai sus, nu au la baza nici un studiu, pe cand vaccinurile da.
Și tu ce propapagandă faci? Sunt mult mai sigure cele naturale

Citat:
Iar cu gripa..poat ca n-ai intrat in contact (transmisibil) cu persoane care au.
Ai impresia că sunt pe Lună și de acolo vorbesc cu voi?

Citat:
Si aici vorbim inclusiv si mai ales de boli serioase, nu o banala gripa sezoniera.
Așa cum vorbim de boli banale, putem vorbi și de boli serioase. Dar văd că nu pricepi că eu trâmbițez nu vindecarea bolii, ci prevenirea bolii. Bineînțeles că sunt și metode naturale de vindecare a bolii, dar aici nu mă bag, nu sunt dietoterapeut. Când spun preventiv mă refer încă din timpul sarcinii mama să-și pregătească puiulețul...adică să ia seama la ce mănâncă, la fel și în timpul alăptării...apoi alimentația pe care i-o oferă de asemenea poate fi preventivă. Și chiar dacă nu s-ar respecta acești pași...și maturi fiind ne putem întări sistemul imunitar și preveni o grămadă de boli (cardiovasculare, cancer, cancer de colon etc).

Citat:
Chiar si cu gripa, daca prindeai gripa spaniola de exemplu, care a omorat intre 50 si 100 milioane de persoane intr-un an de zile, iti trecea cheful de glume cu catina, porumbele, scortioara si altele asemenea.
Cei cu cătină, porumbele etc la activ...nu ar ști ce sunt bolile astea... Slăbiciunea oamenilor în fața bolii vine tocmai dintr-o alimentație defectuaosă care nu se bazează pe legume și fructe, așa cum Dumnezeu ni le-a lăsat...iar primii care cad în fața bolii sunt cei care nu vor să audă ce e ăla păcat și ce a e aia spovedania. Sistemul imunitar nu se întărește numai prin legume și fructe, mai avem de făcut și altele, dar cu siguranță le știi.
Reply With Quote