Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Daca manaci morcovul intreg, inseamna ca nu ai nici o pretentie de la mancarea pe care o manaci. Bine si asa. Mie imi place, ca mancarea sa aiba gust si sa fie si aspectuoasa. Chestie de obisnuinta.
|
De ce as avea pretentii pt. cateva secunde de "gust"? Tot in burta ajunge... Eu mananc ca sa nu mor, sa pot sa traiesc, sa intretin functiile vitale. Dealtfe pt. asta ne trebuie, nu sa stau cu orele in bucatarie, sa fac o mancare aratoasa, sa aiba nu stiu cate prostii prin ea etc.
Citat:
Medicul olandez Rembert Dodens (medica al imparatilor germani Maximilian II-lea si al lui Rudolf): "Zeama verzii inmoaie pantecele si te scoate afara. Ea curata vechile ulcere. Sucul de varza, amestecat cu miere, da un sirop care lecuieste raguseala si tusea."
|
Pentru sistemul digestiv beau Kamboucha.
Citat:
Nimic din ce a creat Dumnezeu nu este nefolositor!
|
Exagerezi. Sunt atatea plante otravitoare...
Citat:
Sa-ti scriu si despre morcov?
Uite, morcovul este tonic, remineralizant, antianemic, intareste imunitatea naturala, este mare prieten al intestinului, antiputrid si cicatrizant intestinal si gastric, depurativ, fluidifiant biliar, pectoral, diuretic, vermifug, cicatrizant al ranilor.
|
Asa, teoretic, toate sunt bune. Dar in realitate... e alta poveste. Oricum morcovul e ok, mi-am cumparat si eu azi cativa :)
Totusi, de tipul ala suspect de cancer la plamani, care s-a vindecat cu ardei iuti... Pai nu si-a distrus stomacul? Ce treaba mai avea mancarea din intestine cu plamanii?
Citat:
În prealabil postat de Fani71
Este bine pt sanatate sa mancam in general mai multe legume decat alte alimente.
|
Tot carnea ramane baza. Si alptele, ouale...