Citat:
În prealabil postat de Ciprian Mustiata
Vedeti ca nu ati raspuns lui Lucian infirmand ce a zis.
Domnul Iisus este Adevarul, in masura in care acceptati Sf. Scriptura ce tocmai zicea asta. Adevarul in ideea ca el a implinit exact adevarurile ce erau deja in Scriptura, nu?
|
Domnul Iisus este Adevarul, in masura in care-L acceptam pe El, nu-i asa? Sf.Scriptura devine sfanta pentru omul care o accepta
ca pe unul din mijloacele de cunoastere a lui Iisus Hristos. Dar mai sunt si alte mijloace de cunoastere a Mantuitorului pentru ca Dumnezeu-Cuvantul se reveleaza
in Biserica.
Sa stii ca multi accepta Sf.Scriptura, dar nu-L accepta pe Iisus Hristos. De ex.musulmanii. Nu stiu daca ai cunoscut vreun musulman, dar ei o evlavie pentru Maica Domnului.
Citat:
În prealabil postat de Ciprian Mustiata
Ce am facut, e ca sa critic pe cineva ce consider ca a gresit impotriva mea (Matei 18:15).
Daca vedeam ceva deosebit, aveam sansa sa ma si botez (cel putin ipotetic), dar daca vad aceleasi lucruri ce probabil a auzit bunica dumneavoastra, nu imi pare rau cand "ma uit inapoi".
|
Macar Ciprian nu se aseamana cu 666, alias osutafaraunu, Ciprian e sincer in cautarile lui si nu tine neaparat sa faca prozeliti. Eu unul il stimez pentru asta.