Citat:
În prealabil postat de antiecumenism
-eu vroiam sa-mi arati partile negative ale hipnozei,dar se pare ca nu vrei,sau nu recunosti ca are parti negative
-cei care au scris cartile pe care le-ai citit tu de unde au invatat hipnoza,cum au studiat si ei ,de la cine ...de unde vine de fapt hipnoza asta ,de la oameni care numai ortodocsi nu sunt,si nici nu au studiat (ce sa mai zic sa tina cont) scrierile sfintilor.
-eu credeam ca vorbim doar dpdv ortodox asupra hipnozei ca doar suntem pe un forum ortodox
|
Iti voi vorbi si despre asta, daca nevoia ta e pregananta (si-mi pare firesc, trebuinta de securitate e una de baza, ea mai intai trebuie asigurata).
Imediat ce am vreme sa revin pe forum, iti voi propune un plan de discutie.
In felul in care decurge discutia aici, eu nu pot functiona prea bine. E cam mare talmes-balmes. Mai bine ma lasi sa fac putina ordine in subiect, sa expun cum cred eu ca e lamuritor si in cadrul acestei expuneri voi atinge desigur si partile care te preocupa in mod deosebit.
Voi raspunde si lui Catalin si doamnei Miha-Anca.
Trebuie doar sa imi clarific un pic planul de expunere. Asa dezordonat nu vreau sa mai scriu nimic, ca e pacat. Pierdem vremea si ne confuzam de tot...
Revin mai tarziu, daca nu chiar in seara asta, atunci nadajduiesc ca maine pana la pranz.
Domnul fie cu noi!