Subiect: Religia pe Marte
View Single Post
Vechi 28.11.2012, 15:23:57
LgMihail's Avatar
LgMihail LgMihail is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.11.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de UNNOOM Vezi mesajul
Explorarea spatiala nu poate avea un loc intre interesele "curate" ale unui ortodox? (imi cer scuze pentru intrebarea asta mai... provocatoare)
Deloc provocatoare. Raspunsul este simplu: Nu. Nimeni nu are ingaduinta slujirii celor materiale sau a mandriei. Exista alte "solutii" pentru foamete si supra-populare. Daca migrezi cu coruptii si acei "bogati" care investesc in tehnologie (in care-ti pui nadejdea pentru a vedea Marte), atunci nu rezolvi nimic nici daca pleci in alta Galaxie.

Eu imi pun nadejdea in Sfinti si in Dumnezeu, singurii care pot descoperi drumul care duce la Imparatia Cerurilor - singurul "interes curat" al unui crestin. Singurul interes adevarat si relevant al omului.
"Atunci, de mii de ori daca vei fi incercat si ispitit de Satana, pentru a-ti lua credinta, tu sa preferi de mii de ori sa mori decat sa dai ascultare cunoasterii. Astfel ti se va dechide poarta tainelor. Si te vei minuna intelegand ca mai inainte erai legat cu lanturile cunoasterii iar acum zbori cu aripi dumnezeiesti deasupra pamantului. Si respiri alt aer, al libertatii, de care ceilalti sunt lipsiti. " (Gheron Iosif)
Reply With Quote