View Single Post
Vechi 29.11.2012, 16:11:19
LgMihail's Avatar
LgMihail LgMihail is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.11.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de UNNOOM Vezi mesajul
1. Nu poti nega faptul ca luna a fost orbitata... sunt filme.
2. Nu se moare asa usor, cantitatea radiatii absobita de astronauti in timpul celei mai lungi misiuni Apollo (in lipsa vreunei explozii solare) nu depaseste radiatia absorbita in 5 minute de radiografie generala din cap pana in picioare. (compara 3 zile cu 5 minute)
3, Daca acele radiatii pot traversa orice material fara a putea fi retinute macar partial (inclusiv de peretele navei spatiale), inseamna ca poate treversa corpul uman fara ca sa produca daune (neutrinii au aceasta propietate de a trece prin corpul uman fara a lasa urme... si suntem mereu bombardati cu neutrini).
Insa cand vorbim de radiatii nocive vorbim de radiatii ce pot fi absorbite de corpul uman. Daca acestea pot fi absorbite de corpul uman, inseamna ca sunt si materiale/substante/aliaje care pot retine aceste radiatii. Daca sunt materiale care pot absorbii radiatii, atunci putem realiza obstacole in calea radiatiilor (cand am facut radiografie, am luat pe mine un astfel obstacol... si nu avea cine sti ce grosime). Daca avem astfel de materiale care pot retine radiatiile, putem trimite oameni in spatiu.

Deductie logica elementara!

Nu doresc sa lungesc discutia despre teorii ale conspiratiei fiindca sunt alte subiecte mai de interes: terraformarea, sistemul solar, Hubble, ISS, experimente in spatiu, etc.

Daca doriti, continuam dezbaterea pe privat sau pe un alt topic!
Nu am timp de asa ceva. Zilele astea voi fi plecat. Imi place maniera in care-mi explicati si cel mai amuzant mi s-a parut primul punct: "sunt filme!" Da, asta zic si eu. Si Avatar este un film, deci nu voi putea niciodata contesta existenta acelor vietati in fata unuia ca dumneavoastra.

In alta ordine de idei, eu v-am enuntat un caz concret. Restul afirmatiilor pe care le faceti sunt speculatii. Stergeti din istorie episodul mentionat de mine si dupa ceea mai discutam. Sau cereti o naveta spatiala proprie si demonstrati-mi personal ca nu veti pati nimic.

Cred ca puteti totusi face diferenta dintre neutrini si alte particule... Nicaieri nu s-a afirmat ca nu pot fi retinute in totalitate. Exista un caz concret - dupa misiunea Apollo - cand cu mult sub centurile Van Allen, radiatiile nu au fost retinute aproape deloc. Incercati sa cititi mai atent ce va dau... altfel este neconstructiva discutia.
"Atunci, de mii de ori daca vei fi incercat si ispitit de Satana, pentru a-ti lua credinta, tu sa preferi de mii de ori sa mori decat sa dai ascultare cunoasterii. Astfel ti se va dechide poarta tainelor. Si te vei minuna intelegand ca mai inainte erai legat cu lanturile cunoasterii iar acum zbori cu aripi dumnezeiesti deasupra pamantului. Si respiri alt aer, al libertatii, de care ceilalti sunt lipsiti. " (Gheron Iosif)
Reply With Quote