Citat:
În prealabil postat de antoniap
Intr-un astfel de climat, chiar presarat cu bune intentii, se pot ivi sectele. Aici e necesar sa fim prevazatori. Daca urmam pasii Ortodoxiei, mai intai e pocainta si apoi cantarile in duh ortodox. De ce-L slavesc ingerii? Cum il slavesc ei? Chiar trebuie sa ne punem astfel de intrebari pentru a nu cadea in mandrie.
Nu punem icoane sfinte pe candele de plastic pe care le aruncam apoi la gunoi, nu decoram revistele cu icoane asa aiurea. Unde ajung aceste icoane cand aruncam revistele?
Nu ne folosim de numele lui Dumnezeu pentru pentru a castiga bani sau pentru a ne mandri ca suntem crestini daca nici gand de pocainta nu avem.
Daca ne inscriem la un concurs, trebuie sa-i respecti regulile.
|
Nu cunosc problema sectantilor si n-am avut niciodata de-a face cu sectantii.
Am vazut oricum ca pe forum exista o ura exprimata fata de ei.
Inima imi spune ca mai aproape de Adevar sunt cei care ii iubesc pe sectanti ca pe niste oameni chiar si fara sa fie de acord cu practicile lor, decat cei care ii urasc pe sectanti pentru practicile lor.
Atata timp cat am fost creati liberi e doar un factor decizional - ca o ecuatie pe care dupa ce o rezolvi stii foarte clar ca trebuie sa suporti consecintele.
Dar sa revenim on-topic. Sper sa nu mai smintiti oamenii - dandu-le idei - facand referire la ideea de a fuma samd.
@celestial_pottery
@DragosP
Exceptand ironiile si batjocura, nu mi-a fost dat sa vad contributia voastra constructiva la acest thread. Cred ca asta nu e o practica crestineasca, nu?