View Single Post
Vechi 30.11.2012, 01:15:04
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

-stii macar ca ecumenismul este produsul masoneriei ? acest lucru il afirma marele nostru teolog Dumitru Staniloae,cel care a scris si dogmatica.Acest lucru nu inseamna nimic pt tine ?
-ce stii despre masonerie,ai citit carti sau macar articole scrise impotriva acestei organizatii diabolice numita francmasonerie?
-stii ca ei prin sionisti au creat si comunismul si ecumenismul? stii ca vor sa cucereasca lumea intreaga sa formeze un guvern unic,cu o religie unica sincretista deci ecumenista care in final sa fie condusa chiar de Antihrist ? crezi ca acestea sunt povesti de adormit copii?
-ai citit vreodata "protocoalele inteleptilor sionului" ca sa vezi ce planuri satanice au pus la cale masonii impotriva omenirii ,mai ales a crestinilor; cum vor ei prin acest ecumenism -sub masca "dragostei" si a dialogului - sa distruga dogmele ortodoxe si ortodoxia ?
-ai citit cum i-au atras si corupt pe clerici si membrii sinodului-mai ales- ca sa darame ortodoxia din interior?
-de asta dau citate pt ca tu si altii nu ati citit aceste carti antiecumeniste ca sa vedeti toata viclenia masoneriei si a sionismului ,care au creat acest ecumenism diabolic tocmai pt distrugerea ortodoxiei
-daca nu citesti aceste carti sau macar textele pe care le-am scris,sau articolele la care fac trimitere, atunci de unde sa stii ca ecumenismul e de la dracu -cum zice Parintele Arsenie Papacioc
-eu nu stiu cum puteti sa fiti asa de nepasatori si chiar ignoranti,adica domne macar sa citesc si eu o carte 2 impotriva ecumenismului macar sa vad de ce tot zbiara astia ca ar fii de la dracu; adica nu numai noi simplii crestinii zbieram,ci se aude glasul sfintilor si duhovnicilor care combat aceasta pan-erezie ecumenista...se pare ca unii nu vor sa-si deschida urechile si ochii
-adica mai trezitiva si voi odata nu vedeti ca acceptati acest ecumenist eretic si diabolic? cine se ascunde in spatele lui ? masoneria aceasta organizatie satanica acre vrea sa distruga biserica .deci voi acceptati distrugerea ortodoxiei? sunteti de acord cu puterile intunericului care prin masonerie si ecumenism vor sa distruga ortodoxia? inseamna ca va-ti pierdut mintile ,va faceti partasi la satanism.

Last edited by antiecumenism; 30.11.2012 at 01:24:55.
Reply With Quote