Nu rade, mi-au placut si imi plac ardeii iuti :) Imi place sa mananc iute, sarat, condimentat... Si supa cand mananc, pun piper pana se face neagra. Deci nu ar fi o "misiune imposibila" sa incep sa mananc cantitati mari de ardei iute. Macar sa ma fac bine.
Multumesc pentru mesaj. Da, pot sa ajung la Lidl, nu e nicio problema. Si preturile nu ar fi neaparat o problema, ideea e sa fie ceva rentabil si care sa-mi si placa, sa tina de foame etc. Gasisem odata si in Kaufland ceva de post, o pasta alba intr-o cutie, nu mai stiu exact ce era. Insa cam avea gust de margarina, deci aducea a sintetic... Pateurile vegetale nu le mai suport. Cand am intrat in post am cumparat vreo 3. Doua le am si acum, iar unul l-am consumat cam jumatate. Restu l-am aruncat la pisica (ideea e ca nici ea nu l-a mancat). Mi se face groaza numai cand ma gandesc la gustul lui. Daca ar mai fi si panarama de Mandy, as vomita numai cand as privi cutiile din frigider!
Cu postul m-am linistit, slava Domnului. Nu mai am probleme. Beau ceai Kamboucha, mananc mere, rodie, am cumparat si morcovi, usturoi (cativa catei sau chiar o capatana in fiecare zi), mi-am facut si cartofi prajiti, am mai mancat paste (am din Italia o gramada), iau si vitamine efervescente, eugenii, napolitane, covrigi, cafele etc. Nu mananc mare lucru daca stau sa ma gandesc, dar sincer nici nu am slabit, si asta ma bucura. Plus ca acum vineri, sambata, duminica voi manca si conserve de peste (cum am facut si weekend-ul trecut), astfel mai simplificandu-se putin lucrurile.
Si chiar era necesar sa faci salata??

Am ascultat si eu sfatul cu morcovii, drept urmare am si cumparat o plasa. Dar ii mananc asa, goi, iau si 1-2 guri de ulei de masline direct din sticla si gata. De ce as munci sa fac salata? Nu tot in burta ajung? Iar semintele de floarea soarelui mancam afara sau la un film...