View Single Post
Vechi 01.12.2012, 00:36:55
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Sa inteleg ca mami e in Italia?

Ce mai ok pateu e cel de la Bucegi original, de la Mandy mie imi place cel cu spanac. Dar t rog nu-i mai da lui pisi ca daca iti face gastrita nu se trateaza decat cu injectii. Pe vremea cand lucram eu la cab. facem o inj. cu arnetin (ranitidina inj) cu 3 sau 6 lei, dar acum nu cred ca mai intalnesti asemenea specimene. Si cateodata se manifesta asa urat boala la pisica incat tb sa-i faci un morman de analize pana te lamuresti ca e doar o gastrita si nu ceva mult mai grav.

Si apropos ce prostie mai e si "kamboucha" aia, ca n-am mai auzit de ea!?!
Este un ceai care a stat la fermentat,in compania unei ciuperci,un organism simpatic,alb-crem.
Ceaiul este bun la gust,dulceag acrisor insa recomandarile lui sunt uluitoare.Practic iti alimenteaza sistemul cu bacterii probiotice.
Iar cand bacteriile probiotice lipsesc,ii iau locul bacteriile de Candida albicans(dar si altele )...
Cauta pe net,sunt destule informatii dar si retete.
Eu am cumparat ciuperca online,de la un producator.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote