La mulți ani, România (1 decembrie 2012)!
La mulți ani pentru românii de pretutindeni!
La mulți ani românilor din România și celor care au ales să ducă numele și cultura poporului nostru dincolo de granițele țării!
La mulți ani tuturor celor de alte naționalități care trăiesc în țara noastră, împreună cu noi, contribuind la progresul societății românești!
Dumnezeu să ne ajute, pentru rugăciunile Sfântului nostru Apostol Andrei, să sporim neîncetat în credința cea adevărată, creștină, pe care poporul nostru a păstrat-o prin toate încercările ivite în drumul său istoric către Împărăția lui Dumnezeu!
Să ne ajute Dumnezeu ca patriotismul nostru să se manifeste nu prin discursuri, ci în fapte, în fapte creștinești autentice!
Nu în ultimul rând, să ne ajute Domnul nostru Iisus Hristos să înțelegem faptul că toți semenii noștri, indiferent de naționalitatea lor, indiferent de țara în care s-au născut, sunt una întru El (Gal3, 28) și au dreptul la dragostea noastră!
La mulți ani, România!
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca
Last edited by laurastifter; 01.12.2013 at 14:34:47.
|