View Single Post
Vechi 02.12.2012, 15:57:57
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mena59 Vezi mesajul
Din ceea ce am observat in jurul meu, sunt oameni care isi rezolva problemele sufletesti, problemele de familie, sau cele de viata in societate, la duhovnic si sunt oameni cu acelasi gen de probleme care se duc la psiholog.
Primii, cei care aleg duhovnicul sunt oamenii credinciosi, care au incredere in puterea vindecatoare a lui Dumnezeu. Ei stiu ca un suflet suferind isi afla leacul in biserica, in rugaciunile preotilor, al duhovnicilor ingemanate cu rugaciunile lor.
Oamenii din a doua categorie, sunt cei care se pretind a fi evoluati, adica mai de soi, mai civilizati... acestia considera un moft mersul la duhovnic, si aleg vindecarea, rezolvarea problemelor la psiholog...
Aș vrea să vă aduc la cunoștință, că purtătorul oricărei valori, dacă va ajunge la cunoștința atârnării sale de Dumnezeu, va ajunge drept. Drept e omul lui Dumnezeu, ori de poartă slujba preotului, ori pe a conducătorului, ori pe a învățatului, ori pe a artistului, ori pe a bogatului, ori pe a săracului. Așadar psihologul care a ajuns la cunoștința atârnării sale de Dumnezeu, cu siguranță va îndrepta acele suflete către Dmnezeu, deci implicit către Biserică, către un duhovnic. Deci, de MARE FOLOS societății sunt psihologii care cred în Dumnezeu. Probabil că nu știți cu ce cazuri sociale (foarte grave) se confruntă un psiholog. La ușa lor bat oameni cu moralul la pământ, oameni ajunși în pragul sinuciderii, femei care vor să avorteze s.a.m.d

ps: recomand cu căldură să nu se creadă îngust, că dreptul apare numai în religie.
Reply With Quote