Citat:
Īn prealabil postat de Yasmina
Ambele sunt pacate foarte mari.Cazurile de infiere le depasesc pe cele de abandonare?? Nu chiar...
Cunosc destule cazuri de familii care nu au putut sa aibe un copil al lor dar nici nu ar accepta sa infieze vreun suflet.
Si copiii abandonati greu isi fac drum prin viata luptandu-se cu depresii,sentimente de inferioritate,autodistrugere.Unii sunt departe de normalitate.
Nu pot intelege si accepta situatia lor decat la maturitate si atunci,in unele cazuri, este destul de tarziu. Este greu sa traiesti ani de zile cu sentimentul ca ai fost parasit.
Desigur nu este tarziu pt vindecare,ci este tarziu pt copilaria si adolescenta lor pe care au trait-o in framantari si in intrebari fara raspuns.
|
Da, asa este , am vrut sa spun ca un copil abandonat tot mai are o sansa (sa fie infiat) eu am infiat 2 copilasai, prietena mea 2 frati, si multe alte exemple, nu spun ca nu e pacat, desigur nu este normal sa-ti abandonezi copilasii dar totusi avortul e grav pt ca ucide si sufletul si trupul, pt ca acei copilasi nu au avut posibilitatea sa fie botezati si crezi ca copii avortati nu sufera??? ba sufera ..si ei sunt lipsiti de dragostea materna.