Citat:
Īn prealabil postat de LgMihail
Esti binecuvantat ca "ti-ai dat seama" sau, mai corect spus, ca te-a luminat Dumnezeu. Roaga-te si pentru ceilalti si lasa-i in voia lui Dumnezeu cand vezi ca oricat le-ai zice, sunt "infierati in cugetul lor", "tari la cerbice si netaiati imprejur la inima".
|
Evolutionsimul este fabricat de spalaciti (n.m. - termenul meu pentru occidentalii nord-arieni) dupa ce au intemeiat imperiile coloniale, si cand initiati alesi anume (Darwin era cu totul altceva decit om de stiinta real, cred ca stii asta) au plecat cu misiune sa culeaga mituri de tip pagan si ocult ale populatiilor supuse, pentru a le folosi in context polemic impotriva religiilor abrahamice. Si, din pacate, au gasit. O sa dau data viitoare si linkuri cu invataturi de genul "tribul nostru a fost intemeiat de un crocodil", "ne tragem din oua", ca sa fie clar ca evolutionismul sensu stricto este de fapt ocultism aborigenic folosit polemic si ambalat politic de spalacitii din diverse organizatii importante.
Pe de alta parte, sistemele vii se schimba, se adapteaza, se transforma, uneori chiar foarte mult, dar nu evolueaza.
Semnalez inca un aspect, la care m-am gandit foarte mult: satelitii actuali pot vedea la rezolutii inimaginabile. Toate serviciile de contrainformatii ale armatelor principalelor puteri statale, megacorporatiste si ale societatilor oculte putenice au harti amanuntite ale acestei planete, si se poate observa prin satelit nu doar cum arati, ci si ce ai mancat, daca ai lasat in farfurie, si ce forme au resturile (nu, nu e gluma sau teoria conspiratiei, in care nu cred). In contextul asta apar mereu specii noi. Inculisv de animale care ar fi trebuit demult detectate, date fiind dimensiunile. Asta inseamna un singur lucru, pentru un credincios: nu ca a evoluat ceva din altceva, ci ca "Tatal Meu lucreaza si Eu deasemenea lucrez".
Sa ma ierte toti participantii pentru intruziunea probabil neavenita.