Citat:
În prealabil postat de jalina
Doare mult si e greu de acceptat. Uneori e bine ca cineva sa iti dea cate o palma si sa te trezeasca la realitate...cu obisnuitul cu ideea este problema
|
Trebuie mai intai sa accepti realitatea.
Dar ce scrii mai jos, ma face sa cred ca nu esti dispusa sa faci asta.
Citat:
În prealabil postat de jalina
Nu stiu cat timp o sa il iubesc...poate toata viata, nu a fost o simpla relatie, nu e primul prieten si alta data am trecut repede peste, eu sunt o persoana optimista si nu ma dau batuta indiferent ce ar fi. Numai ca el a scos la iveala din mine tot ce e mai frumos si este undeva acolo in adancul sufletului meu si poate ca va ramane intotdeauna.
De intrebat, da as putea, numai ca stiu raspunsul care o sa il dea "este o persoana deosebita numai ca eu nu o pot lasa singura pe maica-mea iar maica-mea prin comportamentul ei ne-ar distruge relatia, fara sa isi dea seama"
|
Nu, nu il iubesti pe el (s-a dispensat de tine ca de o persoana oarecare, iti aduci aminte?) ci iubesti asteptarile tale care le-ai avut de la el.
Nu, nu el a scos la iveala din tine "ce e mai frumos" ci tu ai fost dispusa sa faci acest efort, purtata de aceleasi iluzii.
In acest caz "nu ma dau batuta" inseamna probabil mai degraba ca nu esti dispusa sa renunti la iluzii si sa te confrunti cu realitatea.
Maicasa este cumva o persoana cu handicap sever, nu-si poate purta singura de grija?
Esti tu chiar asa sigura ca doar ea este explicatia?
Zic unii: "maninci un sac de sare cu cel de langa tine si nu ajungi sa-l cunosti".
Ce sa mai vorbim de persoane aflate la sute de km.
Cate zile/ore ati petrecut efectiv impreuna de cand va cunoasteti ?
Exista atatea variabile de care habar nu ai..