Subiect: Despre CATEDRALA
View Single Post
Vechi 01.11.2007, 14:25:13
ancah
Guest

Implicit

Daca Dumnezeu vrea, vom avea o astfel de Catedrala. Toate sa se implineasca cu Voia Lui, ca sa dainuie.
Bucurestiul avea, cel putin pana sa se darame unele biserici, atatea biserici cate zile are anul. Bisericile ortodoxe sunt case ale Domnului in care ne simtim bine, pentru ca nu sunt supradimensionate. Am fost la Vatican si Köln si m-am simtit pierduta in acele imense catedrale. Din cauza marimii, te simti mai mult ca intr-o piata; e loc sa circule masina.
Probabil ca cei care au gandit la construirea unei catedrale, s-au gandit la motivele necesitatii ei. Poate supra-aglomerarea ce are loc de Pasti; poate convertirea masiva la ortodoxie, ce poate avea loc in viitor. Caile Domnului necunoscute sunt.
Eu ca simplu ortodox, lipsit de o asemenea perspectiva, nu imi pot da seama de necesitatea unei asemenea catedrale, dar asta nu inseamna nimic, caci nu hotarasc eu daca se va construi sau nu. Si mai sper ca cei, care au stabiit constructia acestei Catedrale sunt indrumati de Duhul Sfant in decizia lor. Doamne ajuta!
Reply With Quote