View Single Post
Vechi 03.12.2012, 20:35:19
UNNOOM
Guest

Implicit

@Alin

Spune-mi daca prezenta mea pe aici mai are vreo relevanta... nu vreau sa pierd timpul!

Scopul topicului este sa spun celor care cred tot felul de mituri despre atei ca nu toti ateii sunt materialisti (exact cum nu toti crestinii sunt materialisti) si ca nu mi se pare ca ateii sunt mai rai decat crestinii.

Dupa postarea initiala, au fost unii care au pus cateva intrebari:
-Ce cauta ateii la biserica si de ce se roaga? (am raspuns la intrebarea asta)
-De ce imi e frica de crestinii? (aici am raspuns si mai aduc o precizare: o persoana apropiata mi-a zis ca sunt codus de satana... si la momentul respectiv m-am speriat si am devenit mai prudent in a-mi afirma identitatea nereligioasa)

Ateii nu apar intamplator ci oamenii care devin atei, devin atei fiind impinsi de religie... (sunt rari cei nascuti in familii de atei).

Din punctul meu de vedere, conform subiectului topicului, cred ca am raspuns la intrebarile care mi-au fost puse! Consider discutia despre procente un nonsens...! Imi pare rau ca m-am lasat prins in mici discutii in contradictoriu!

Mai are cineva intrebari suplimentare la adresa unui ateu care a dorit sa dea o replica acuzelor care sustin ca ateii sunt materialisti si ca sunt cei mai rai?
Reply With Quote