Citat:
În prealabil postat de Cosmin3
Eugen7, multumesc, o sa incerc sa citesc despre asa ceva.
Dar cand am scris asta m-am gandit in primul rand sa arat diferenta dintre om, animale si mediu inconjurator. Oricum despre asta e topicul...
Acesta e motivul pentru care am scris cu "+", nu pentru ca gandesc ca e musai "+". De acord ca trebuie sa fim atenti cum scriem, si multumesc ca mi-ai atras atentia; problema e ca, daca se intra prea mult in detalii de acest fel, se risca pierderea ideii principale. Cum eu nu sunt un orator foarte bun respectiv nu nunt asa de priceput ca altii in credinta crestina ortodoxa - ca sa impac si capra si varza, am ales doar una din ele.
La toti ceilalti: daca credeti ca am creat acest topic ca sa judec pe altii, o fi adevarat, cine stie, numai Dumnezeu imi cunoaste cu adevarat sufletul. Desi, sincer, n-a fost cu intentie de judecat altii sau de dezbinare. Nu m-am referit la alte popoare/natii ci la noi toti in general.
Ca sa stiti, am scris acest topic si in speranta sa mi se arate ce gresesc daca e cazul, de asta am scris "Poate gresesc" in ultima parte. Dar ma asteptam sa scrie oameni care sa imi vorbeasca de la "suflet la suflet", nu sa ma condamne din prima pentru lucruri la care n-am avut intentia sa ma refer.
Inteleg ca e un subiect "delicat" si de aceea ati reactionat asa...
Daca totusi asta o sa credeti in continuare atunci rog un moderator/administrator sa stearga topicul. Pentru ca mai mult ma dor vorbele voastre decat m-ar durea sa fie sters.
Multumesc (fara sarcasm).
O zi buna tuturor.
|
Imi cer scuze daca te-am suparat,asa sunt eu ma aprind mai tare la inceput,dar asta si pt ca nu vad omul de dincolo de ecran...ma gandesc ca poate chiar face cineva misto...
Nu sunt de acord cu aceasta premiza pe care ai inaintat-o,deoarece eu am prin preajma oameni care au o mila UNIVERSALA,fie ca este pt oameni,animale sau plante.
Inca nu am intalnit cazuri sau exemple care sa militeze pt animale in detrimentul oamenilor,daca tu ai intalnit cazuri prin media,hai sa le discutam impreuna.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|