View Single Post
Vechi 04.12.2012, 13:36:42
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
[/b]

Da,exact asa cum este si titlul topicului.

Dar fratii sotului si sotul tau aveau serviciu,obligatii,familie?
da, aveau si serviciu, si obligatii si copii.
Imi amintesc ca ziua eram la scoala(eram la scoala pe vremea aceea), apoi mergeam la spital sa o ingrijim si chiar dormeam noaptea alaturi de ea.Uneori in patul vecin,daca era liber, alteori chiar pe scaun.apoi, dimineata, plecam iar la scoala.
Traiam amnadoi dintr-un singur salar(iar salariul de preot debutant este mic), traiam in chirie, si totusi dadeam si o anumita suma ptr mama-soacra sa i se poata lua pampersuri, mancare perfuzabila. Datorii? Din belsug (dar nu puteam renunta sa o ajutam, in definitiv ea mi l-a daruit pe cel pe care il am alaturi).
Ceilalti aveau si ei probelmele lor(ei aveau si copii- eu pe vremea aceea eram insarcinata cu primul)

Nu zice nimeni ca e usor, dar totusi avem o datorie fata de ei.
Ma gandesc cat de greu mi-ar fi mie, dupa o viata de jertfa, griji, nopti nedormite, munca pana la epuizare, ca sa le fie bine, sa aiba ce manca, cu ce se imbraca,sa aiba acces las coli de calitate iar la batranete cand neputinta trupului isi va spune cuvantul, probabil cand ma va incerca cine stie ce boala , sa fiu lasata singura, eventual dusa la vre-un azil cu mosorogi ca mine, ptr ca copiii mei sa isi poata trai linistiti viata.M-ar durea cumplit o astfel de atitudine, de aceea incerc sa imi fac datoria atat fata de copii cat si fata de parinti.

Si chiar daca nu as primi nici o plata vreodata as face-o ptr ca sunt datoare sa o fac.
Asa s-au jertfit bunicii nostrii, asa s-au jertfit si parintii nostri, asa trebuie sa ne jertfim si noi, asa se vor jertfi si copiii nostrii...